top of page

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ HAKKINDA AYDINLATMA METNİ

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ HAKKINDA HASTA AYDINLATMA METNİ
 

İş bu aydınlatma metninin muhatabı, Hasta (Mal veya Hizmet Alan Kişi), Hasta Veli veya Vasisi ile Bu Kişilerin Yakınlarıdır.

Veri sorumlusu PROF. DR. ERGÄ°N TURAN  olarak tarafımızca iÅŸlenen her türlü kiÅŸisel veri 6698 sayılı KiÅŸisel Verilerin Korunması Kanunu baÅŸta olmak üzere ilgili ulusal ve uluslararası mevzuat hükümleri kapsamında korunmaktadır.

A. KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME ŞARTLARI

            KiÅŸisel verilerin iÅŸlenmesi 6698 sayılı kanunun 3/e bendinde ÅŸu ÅŸekilde tanımlanmıştır:

            ‘’ KiÅŸisel verilerin iÅŸlenmesi: KiÅŸisel verilerin tamamen veya kısmen otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla elde edilmesi, kaydedilmesi, depolanması, muhafaza edilmesi, deÄŸiÅŸtirilmesi, yeniden düzenlenmesi, açıklanması, aktarılması, devralınması, elde edilebilir hâle getirilmesi, sınıflandırılması ya da kullanılmasının engellenmesi gibi veriler üzerinde gerçekleÅŸtirilen her türlü iÅŸlemi,’’

            Söz konusu kiÅŸisel veri niteliÄŸindeki bilgilerin ne ÅŸekilde iÅŸleneceÄŸi aynı kanunun 5. maddesinde ÅŸu ÅŸekilde ifade edilmiÅŸtir:

            ‘’ KiÅŸisel verilerin iÅŸlenme ÅŸartları MADDE 5-

            (1) KiÅŸisel veriler ilgili kiÅŸinin açık rızası olmaksızın iÅŸlenemez.

             (2) AÅŸağıdaki ÅŸartlardan birinin varlığı hâlinde, ilgili kiÅŸinin açık rızası aranmaksızın kiÅŸisel verilerinin iÅŸlenmesi mümkündür:

             a) Kanunlarda açıkça öngörülmesi.

            b) Fiili imkânsızlık nedeniyle rızasını açıklayamayacak durumda bulunan veya rızasına hukuki geçerlilik tanınmayan kiÅŸinin kendisinin ya da bir baÅŸkasının hayatı veya beden bütünlüÄŸünün korunması için zorunlu olması.

            c) Bir sözleÅŸmenin kurulması veya ifasıyla doÄŸrudan doÄŸruya ilgili olması kaydıyla, sözleÅŸmenin taraflarına ait kiÅŸisel verilerin iÅŸlenmesinin gerekli olması.

            ç) Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüÄŸünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması.

            d) Ä°lgili kiÅŸinin kendisi tarafından alenileÅŸtirilmiÅŸ olması.

            e) Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri iÅŸlemenin zorunlu olması.

            f) Ä°lgili kiÅŸinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meÅŸru menfaatleri için veri iÅŸlenmesinin zorunlu olması’’

B. ÖZEL NÄ°TELÄ°KTEKÄ° KİŞİSEL VERÄ° VE Ä°ÅžLENME ÅžARTLARI

            Bazı veriler nitelikleri, doÄŸası ve müdahale ettiÄŸi alan bakımından diÄŸer kiÅŸisel haklara nazaran daha vazgeçilmez bir pozisyonda bulunmaktadır. Bu nedenle iÅŸ bu hakların korunması ve iÅŸlenmesi söz konusu yasa kapsamında ayrı olarak ve sıkı ÅŸekil ÅŸartlarıyla birlikte düzenlenmiÅŸtir. Özel nitelikteki kiÅŸisel haklar kanunun 6/1 fıkrasında ÅŸu ÅŸekilde tanımlanmış ve sayılmıştır :

            ‘’KiÅŸilerin ırkı, etnik kökeni, siyasi düÅŸüncesi, felsefi inancı, dini, mezhebi veya diÄŸer inançları, kılık ve kıyafeti, dernek, vakıf ya da sendika üyeliÄŸi, saÄŸlığı, cinsel hayatı, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili verileri ile biyometrik ve genetik verileri özel nitelikli kiÅŸisel veridir.’’

            Söz konusu hakların ne ÅŸekilde iÅŸlenebileceÄŸi ise aynı maddenin diÄŸer fıkralarında ÅŸu ÅŸekilde ifade olunmuÅŸtur:

            ‘’ (2) Özel nitelikli kiÅŸisel verilerin, ilgilinin açık rızası olmaksızın iÅŸlenmesi yasaktır.

            3) Birinci fıkrada sayılan saÄŸlık ve cinsel hayat dışındaki kiÅŸisel veriler, kanunlarda öngörülen hâllerde ilgili kiÅŸinin açık rızası aranmaksızın iÅŸlenebilir. SaÄŸlık ve cinsel hayata iliÅŸkin kiÅŸisel veriler ise ancak kamu saÄŸlığının korunması, koruyucu hekimlik, tıbbî teÅŸhis, tedavi ve bakım hizmetlerinin yürütülmesi, saÄŸlık hizmetleri ile finansmanının planlanması ve yönetimi amacıyla, sır saklama yükümlülüÄŸü altında bulunan kiÅŸiler veya yetkili kurum ve kuruluÅŸlar tarafından ilgilinin açık rızası aranmaksızın iÅŸlenebilir.

            (4) Özel nitelikli kiÅŸisel verilerin iÅŸlenmesinde, ayrıca Kurul tarafından belirlenen yeterli önlemlerin alınması ÅŸarttır.’’  

C. KİŞİSEL VERÄ°LERÄ°N TOPLANMA YÖNTEMLERÄ°

KiÅŸisel verileriniz muayenehanemiz ile kurdurunuz diyaloglar ve iletiÅŸim kapsamında alınan bilgilerden, tarafımıza iletilen referans mektupları ve akdedilen ön sözleÅŸme ve sözleÅŸme kapsamlarından, mobil haberleÅŸme, mobil uygulamalar, öneri/ÅŸikâyet formu, muhtelif sözleÅŸmeler, elektronik posta ve sair iletiÅŸim kanallar ile gönderilen bilgi, belge ve baÅŸvuru formlarından, internet sitesi çerez uygulamalarından, internet sitesi kapsamında doldurulan ve tarafımıza iletilen formlardan,  güvenlik kameralarından toplanmaktadır.

D. Ä°ÅžLENEN KİŞİSEL VERÄ°LER, Ä°ÅžLENME AMAÇLARI, YASAL DAYANAKLARI

Yukarıda yer alan toplanma yöntemleri kapsamında elde edilen kiÅŸisel veriler aÅŸağıdaki genel baÅŸlıklar altında kategorize edilebilir;

Kimlik Bilgileri: Kimlik bilgisi olarak tarafınızdan Ad Soyad, TC Kimlik Numarası, Pasaport Numarası, Geçici TC Kimlik Numarası, DoÄŸum Yeri, DoÄŸum Tarihi, Medeni Hal, Cinsiyet bilgileri alınmaktadır.

Ä°letiÅŸim Bilgileri: Telefon numarası, mektup, adres, e-mail adresi, faks numarası, IP adresi ve kullanılan haberleÅŸme uygulamalarına göre (ZOOM ve Teamwiever gibi) tanımlı ID numaraları gibi bilgiler bu kapsamda yer almaktadır.

Aile Bireyleri ve Yakın Verileri: Otomatik veya kısmen otomatik olan bir sistem veya otomatik olmayan bir yöntem kapsamında kimliÄŸi belirli veya belirlenebilir gerçek kiÅŸi veya kiÅŸilerden alınan aile ve yakın bilgileri.

Mali Veriler: Banka Hesap Numarası, IBAN Numarası, Kredi Kartı Bilgileri, Fatura Bilgileri bu kapsamda işlenmektedir.

SaÄŸlık Bilgileri: Ä°lgili kiÅŸilerden alınan Muayene Verileri, tıbbi özgeçmiÅŸe iliÅŸkin anlatımlar ve raporlar, tıbbi soy geçmiÅŸine iliÅŸkin veriler, tahlil ve test sonuçları, laboratuvar sonuçları, tıbbi görüntüleme sonuçları, randevu bilgileri, reçete bilgileri, ameliyat öncesi ve sonrasına iliÅŸkin fotoÄŸraflar, üç boyutlu görsel veriler, Muayenehane takip verileri, endoskopi verileri, tanı ve tedaviye yönelik olarak alınan videolar, dijital cihazlar vasıtası ile uzaktan kaydedilen bilgi ve belgeler baÅŸlıca alınan ve iÅŸlenen saÄŸlık verileridir. Muayenehane ile muayene öncesi ve sonrasında kurulan diyaloglardan elde edilen hastalığın teÅŸhis ve tedavisine iliÅŸkin görüÅŸme ve yazışma verileri, sosyal çevre, aile hayatına ve cinsel hayata iliÅŸkin veriler de bu kapsamda yer almaktadır. Tarafımızca tedavi ve teÅŸhiste tıbben önemli kabul edilen ve istenen baÅŸka saÄŸlık kuruluÅŸları veya doktorlar tarafından raporlanan ve kayıt altına alınan konsültasyon notları, ameliyat notları, tetkik ve deÄŸerlendirme sonuçları iÅŸlenen saÄŸlık verileri olarak deÄŸerlendirilebilmektedir.

SGK Mevzuatı Kapsamında Alınan Veriler: Sigorta ve Hasta Protokol numaraları bu kapsamda yer almaktadır.

Görsel/Ä°ÅŸitsel Veriler: Gerçek kiÅŸi veya kiÅŸilere ait görsel ve iÅŸitsel kayıt ortamlarından elde edilen veriler ve bu verilerin saklandığı ortamlar. KliniÄŸimiz bünyesinde yer alan kameralarda sadece görsel kayıt yapılmaktadır. Ses kaydı bulunmamaktadır. ÇaÄŸrı merkezi kayıtları da bu kapsamda yer almaktadır.

Talep/Åžikâyet Yönetimine Ä°liÅŸkin Veriler: Muayenehane talep ve ÅŸikayet süreci içinde otomatik, yarı otomatik veya otomatik olmayan yöntemlerle elde edilen veriler.

Hukuki Ä°ÅŸlem Verisi: Muayenehane çalışanlarının ve tarafımızın taraf olduÄŸu hukuki uyuÅŸmazlıklara delil olmak üzere elde edilen ve adli merciler nezdinde kullanılan veriler bu grup verilere girmektedir.

Yukarıdaki kiÅŸisel verilerin iÅŸlenme amaçları ÅŸu ÅŸekildedir;

  1. Ä°lgili kiÅŸiye etkin, güvenli ve kaliteli bir saÄŸlık hizmetinin verilmesini saÄŸlamak.

  2. Yasal mevzuatların gereğini ifa etmek.

  3. Doktor hasta iletiÅŸimini saÄŸlamak.

  4. Kimlik ve hastalık teyit süreçlerini yönetmek.

  5. Kamu sağlığının korunması, koruyucu hekimlik, tıbbi teşhis, tedavi ve bakım hizmetlerinin ifasını sağlamak.

  6. Randevu süreçlerinin teyidi ve zamanlarını ayarlamak.

  7. Muayenehane iç iÅŸleyiÅŸinin etkin bir ÅŸekilde yönetilmesini saÄŸlamak.

  8. AnlaÅŸmalı kurumlara iliÅŸkin teyit ve finans süreçlerinin koordinasyonunu saÄŸlamak.

  9. Faturalandırma yapmak.

  10. SaÄŸlık Bakanlığı baÅŸta olmak üzere ilgili kurum ve kuruluÅŸlardan gelen yasal talepleri karşılamak.

  11. Sunulan hizmetlere iliÅŸkin talep ve ÅŸikayet süreçlerini yönetmek.

  12. Tanıtım ve pazarlama süreçlerinin yönetmek.

  13. Risk ve kalite süreçlerinin yönetimini saÄŸlamak.

  14. Hastaya uygun ilaç ve malzeme teminini saÄŸlamak.

  15. Düzenleyici ve denetleyici kurum ve kuruluÅŸlar ile resmi mercilerin taleplerini karşılamak.

  16. Adli mercilerin talepleri doğrultusunda istenilen bilgi ve belgelerin adli makamlar ile paylaşılmasını sağlamak.

 

KiÅŸisel verilerin iÅŸlenmesine dayanak yasal mevzuat hükümleri ise ÅŸu ÅŸekildedir;

  1. 3359 Sayılı Sağlık Hizmetleri Temel Kanunu

  2. 663 Sayılı SaÄŸlık Bakanlığı ve BaÄŸlı KuruluÅŸların TeÅŸkilat Ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname

  3. Özel Hastaneler YönetmeliÄŸi

  4. 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

  5. KiÅŸisel SaÄŸlık Verilerinin Ä°ÅŸlenmesi ve Mahremiyetinin SaÄŸlanması Hakkında Yönetmelik,

  6. 6098 Sayılı Borçlar Kanunu

  7. Ağız ve DiÅŸ SaÄŸlığı Hizmeti Sunulan Özel SaÄŸlık KuruluÅŸları Hakkında Yönetmelik

  8. Ayakta TeÅŸhis ve Tedavi Yapılan Özel SaÄŸlık KuruluÅŸları Hakkında Yönetmelik

  9. Hasta Hakları YönetmeliÄŸi

  10. 5651 Sayılı Ä°nternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla Ä°ÅŸlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun,

  11. 6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun

E. KİŞİSEL VERÄ°LERÄ°N SAKLANMA SÜRELERÄ° VE Ä°MHASI

Kanunun 3 üncü maddesinde kiÅŸisel verilerin iÅŸlenmesi kavramı tanımlanmış, 4 üncü maddesinde iÅŸlenen kiÅŸisel verinin iÅŸlendikleri amaçla baÄŸlantılı, sınırlı ve ölçülü olması ve ilgili mevzuatta öngörülen veya iÅŸlendikleri amaç için gerekli süre kadar muhafaza edilmesi gerektiÄŸi belirtilmiÅŸ, 5 ve 6 ncı maddelerde ise kiÅŸisel verilerin iÅŸleme ÅŸartları sayılmıştır.

Buna göre, Muayenehanemiz faaliyetleri çerçevesinde elde edilen kiÅŸisel veriler, ilgili mevzuatta öngörülen veya iÅŸleme amaçlarımıza uygun süre kadar saklanır.

Muayenehanemiz nezdinde Ocak ve Temmuz ayları imha dönemleri olarak tayin edilmiÅŸtir. Söz konusu veriler bir tutanaÄŸa baÄŸlanarak imha edilecek olup bu tutanak 3 yıl süre ile muhafaza edilecektir.

F. KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

            KiÅŸisel verilerin ülke sınırları içinde ne ÅŸekilde ve ne ÅŸartlar altında üçüncü kiÅŸilere aktarılacağı KiÅŸisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 8.maddesi kapsamında düzenlenmiÅŸtir. Ä°ÅŸ bu maddeye göre ancak kiÅŸilerin açık rızalarının olması halinde kiÅŸisel verilerin aktarılması mümkündür. Ancak yine aynı kanun maddesinde 5.ve 6. madde kapsamındaki ÅŸartların olması halinde açık rıza olmaksızın da kiÅŸisel verilerin aktarılabileceÄŸini kaleme alınmıştır. Söz konusu kanun maddelerinin birlikte yorumlanmasından çıkan sonuç;

  • Ä°lgili kiÅŸinin açık rızasının alınması,

  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi,

  • Fiili imkânsızlık nedeniyle rızasını açıklayamayacak durumda bulunan veya rızasına hukuki geçerlilik tanınmayan kiÅŸinin kendisinin ya da bir baÅŸkasının hayatı veya beden bütünlüÄŸünün korunması için zorunlu olması,

  • Bir sözleÅŸmenin kurulması veya ifasıyla doÄŸrudan doÄŸruya ilgili olması kaydıyla, sözleÅŸmenin taraflarına ait kiÅŸisel verilerin iÅŸlenmesinin gerekli olması,

  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüÄŸünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması,

  • Ä°lgili kiÅŸinin kendisi tarafından alenileÅŸtirilmiÅŸ olması,

  • Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri iÅŸlemenin zorunlu olması,

  • Ä°lgili kiÅŸinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meÅŸru menfaatleri için veri iÅŸlenmesinin zorunlu olması halinde kiÅŸisel verilerin aktarılabilmesi mümkündür.

Özel nitelikteki kiÅŸisel verilerin aktarılabilmesi için ise;

  • Ä°lgili kiÅŸinin açık rızasının alınması halinde,

  • SaÄŸlık ve cinsel hayat dışındaki özel nitelikli kiÅŸisel veriler bakımından kanunlarda açıkça öngörülmüÅŸ olması halinde,

  • SaÄŸlık ve cinsel hayata iliÅŸkin kiÅŸisel veriler bakımından ise kamu saÄŸlığının korunması, koruyucu hekimlik, tıbbi teÅŸhis, tedavi ve bakım hizmetlerinin yürütülmesi, saÄŸlık hizmetleri ile finansmanının planlanması ve yönetimi amacıyla, sır saklama yükümlülüÄŸü altında bulunan kiÅŸiler veya yetkili kurum ve kuruluÅŸlar tarafından özel nitelikteki kiÅŸisel veriler üçüncü kiÅŸilere aktarılabilir.

KiÅŸisel verilerin MUAYENEMÄ°Z faaliyet kapsamı ve ticari menfaatleri kapsamında kiÅŸisel verileri yurt dışındaki kamu ve özel tüzel kiÅŸilere yasal ÅŸartlar minvalinde aktarması mümkündür. Kanun’un 9. maddesine göre, yurt dışına veri aktarımı;

• Ä°lgili kiÅŸinin açık rızasının bulunması,

• Kanun’da belirtilen hallerin varlığında (Kanun’un 5. maddesinin 2. fıkrası ile 6. maddesinin 3. fıkrasında belirtilen ÅŸartlar) veri aktarılacak ülkede yeterli korumanın bulunması (Kurul tarafından güvenli kabul edilen ülkeler),

• Kanun’da belirtilen hallerin varlığında (Kanun’un 5. maddesinin 2. fıkrası ile 6. maddesinin 3. fıkrasında belirtilen ÅŸartlar) veri aktarılacak ülkede yeterli korumanın bulunmaması halinde (Kurul tarafından güvenli kabul edilmeyen ülkeler), yeterli korumanın yazılı olarak taahhüt edilmesi ve Kurul’un izninin bulunması durumlarında gerçekleÅŸtirilebilir.

Veri sorumlusu olarak, yukarıda ayrıntılarıyla yazan veri aktarım ÅŸartlarının bulunması halinde,  söz konusu veriler kliniÄŸimiz ilgili personeli, baÄŸlantılı ÅŸirketlerimiz, doÄŸrudan / dolaylı yurt içi iÅŸtiraklerimiz, hizmet aldığımız kuruluÅŸlar, kullandığımız yurt içi server (sunucular), bulut hizmeti aldığımız yurt içi kurumlar, veri sorumlusu adına veri iÅŸleyen, ölçümleme, hedefleme, profilleme desteÄŸi veren kiÅŸi ve kuruluÅŸlar, denetim ÅŸirketleri, e- doktor ve benzeri online aracı sistemler (buraya hangileri kullanılıyorsa açıkça yazılmalı), danışmanlar, özel sigorta ÅŸirketleri, yurt içi dolaylı/doÄŸrudan bilimsel çalışmalar için aktarım yapılan iÅŸ ve çözüm ortakları, nakliyeci firmalar, tedarikçiler, kamu tüzel kiÅŸileriyle paylaşılabilecektir.

Ä°ÅŸlenen verilerden ………………………………………ları yurt dışı baÄŸlantılı ÅŸirketlerimiz, doÄŸrudan / dolaylı yurt dışı iÅŸtiraklerimiz, yurt dışı hizmet aldığımız kuruluÅŸlar, kullandığımız yurt dışı serverlar (sunucular), bulut hizmeti aldığımız yurt dışı kurum ve kuruluÅŸları, yurt dışı ÅŸirketler, yurt dışı dolaylı/doÄŸrudan bilimsel çalışmalar için aktarım yapılan iÅŸ ve çözüm ortakları, çevrim içi veri aktarımı yapan haberleÅŸme, depolama ve iletiÅŸim programları tarafından kullanılan yurt dışı serverları ve veri merkezleri ile paylaşılabilecektir.

Çevrim içi veri aktarımı yapan haberleÅŸme, depolama ve iletiÅŸim programları tarafından kullanılan yurt dışı serverları ve veri merkezleri bakımından verilerin aktarıldığı ülke çeÅŸitlilik göstermekle birlikte Google ve Microsoft Tabanlı Çevrim Ä°çi uygulamaların yönetim merkezi Amerika BirleÅŸik Devletleri olup, Yandex’in yönetim merkezi Rusya’dır. Yine Whats App uygulaması bakımından söz konusu merkez Amerika BirleÅŸik Devletleri iken Telegram açısından Rusya’dır.

G. İLGİLİ KİŞİ OLARAK HAKLARINIZ

İlgili kişi olarak tarafınızın sahip olduğu haklar aşağıdaki gibidir;

  • Ä°lgili kiÅŸiler kendilerine ait kiÅŸisel verilerin iÅŸlenip iÅŸlenmediÄŸini iÅŸleniyorsa ne ÅŸekilde ne kadar süreyle iÅŸlendiÄŸini yahut iÅŸleneceÄŸini öÄŸrenme,

  • Ä°ÅŸlenen kiÅŸisel verileri varsa bunlara iliÅŸkin bilgi talep etme,

  • KiÅŸisel verilerin iÅŸlenme amacını ve bu verilerin amaca uygun kullanılıp kullanılmadığını öÄŸrenme,

  • KiÅŸisel verilerinin aktarıldığı üçüncü kiÅŸileri bilme, kiÅŸisel verilerindeki hataların düzeltilmesini ve eÄŸer aktarım yapılmışsa ilgili üçüncü kiÅŸiden bu düzeltmenin istenmesini talep etme,

  • KiÅŸisel verilerle alakalı ÅŸikayetlerin kurum nezdinde itiraz yoluyla giderilmesini isteme eÄŸer itiraz sonuçsuz kalır yahut talep reddedilirse KiÅŸisel Verilerin Korunması kurumuna ÅŸikayette bulunma,

  • KiÅŸisel verilerin iÅŸlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde bu verilerin silinmesini, yok edilmesini ya da anonim hale getirilmesini isteme ve eÄŸer aktarım yapılmışsa bu talebin aktarılan üçüncü kiÅŸiye iletilmesini isteme,

  • KiÅŸisel verilerin imha edilmesine iliÅŸkin sürelerin tarafına haberdar edilmesini ve hangi verinin ne kadar süreyle tutulacağını talep etme,

  • Ä°ÅŸlenen verilerin neticesinde kiÅŸi ile ilintili olumsuz bir sonuç çıkmasına itiraz etme,

  • Kanuna aykırı veri iÅŸleme nedeniyle zararının ortaya çıkması halinde zararını yasalar çerçevesinde talep etme haklarına sahiptir.

      Bize kiÅŸisel verilerinizle ilgili her türlü soru, ÅŸikayet ve görüÅŸleriniz için veri sorumlusu bilgilerimiz ÅŸu ÅŸekildedir;

             H. DÄ°ÄžER AÇIKLAMALAR

Söz konusu politikalar kapsamında bir deÄŸiÅŸiklik olduÄŸunda bunlar internet sitesinden ilgililere bildirilecek olup eski politikaların onaylı suretleri 3 (üç) yıl süreyle tutulacaktır.

            Muayenehane, Kanunda yapılan deÄŸiÅŸiklikler nedeniyle, Kurum kararları uyarınca ya da sektördeki ya da biliÅŸim alanındaki geliÅŸmeler doÄŸrultusunda KiÅŸisel Verilerin Ä°ÅŸlenmesi ve Korunması Politikasında ya da iÅŸbu KiÅŸisel Veri Saklama ve Ä°mha Politikasında deÄŸiÅŸiklik yapma hakkını saklı tutar.

MERSİS Numarası / Vergi Numarası: 8680023676

  • Adresi: Barbaros Mah. BuÄŸday Sokak No:6/44 Çankaya/Ankara

AYDINLANMA BEYANI

Yukarıda açıklanan tüm hususlarda tarafıma gerekli aydınlatma yapıldığını, PROF. DR. ERGÄ°N TURAN   KiÅŸisel Verilerin Korunması ve Ä°ÅŸlenmesi Politikasını okuduÄŸumu ve anladığımı, 6698 sayılı Kanunun 11. maddesi kapsamındaki haklarımı bildiÄŸimi beyan ederim.

 

Veri Sahibi Adı Soyadı  :......................................                     T.C. Kimlik No: ...................................

Tarih           :..../...../...........                                                      Ä°mza

bottom of page